Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Κόρινθος : Υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ στους δήμους

Αυτοπροτάσεις για το δήμο Κορίνθου κατέθεσαν στο ΠΑΣΟΚ, ο νύν δήμαρχος, Αλ. Πνευματικός, ο δήμαρχος Τενέας, Χρ. Χασικίδης (για τον οποίο υπάρχουν και ετεροπροτάσεις) και ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού, Π. Λέκκας.

Στον δήμο Κιάτου (Σικυώνα), προτάσεις κατατέθηκαν για τον
πρώην βουλευτή, Τάσο Χωρέμη και για τον πρώην δήμαρχο Κιάτου, Α. Παπαγγελόπουλο. Αυτοπροτάσεις έγιναν από τους Α. Γεώργα και Κ. Σπανού.

Στο δήμο Ξυλόκαστρου πρόταση κατατέθηκε για τον
Αντ. Κλαδούχο.

Στη Νεμέα προτάθηκε το όνομα του
Κ. Φρούσιου, ενώ την Κυριακή, ο Β. Ανδριανάκος είπε στη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ ότι θέλει να είναι υποψήφιος.

Για το δήμο Λουτρακίου, ο
νομαρχιακός σύμβουλος, Κώστας Λογοθέτης έστειλε επιστολή στη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ενώ παράλληλα υπάρχει και η πρόταση για τον Δ. Γέρου.

Τέλος, για το δήμο Βέλου δεν έχει κατατεθεί καμία αίτηση υποψηφιότητας.

Πάντως, ο
αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης και βουλευτής Κορινθίας, Παναγιώτης Μπεγλίτης, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της αυτοδιοίκησης gr (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7126) ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξετάσει την περίπτωση υποψηφιοτήτων κάποιων προσωπικοτήτων για τους οποίους δεν υπάρχει έγγραφη πρόταση υποψηφιότητας,

Όσον αφορά την Κορινθία εκτός από τον πρώην βουλευτή Τάσο Χωρέμη που είπε ότι δεν καταθέτει πρόταση και ας τον αξιολογήσει το κόμμα, ωστόσο έχει κατατεθεί πρόταση από τρίτους, στο πλαίσιο της δήλωσης Μπεγλίτη μπορούν να περιληφθούν:

- Για το δήμο Κορίνθου:
Γιώργος Μάρκου, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2006 και Χαράλαμπος Κασίμης (πανεπιστημιακός, κινείται στο χώρο της αριστεράς/ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών και δημοτικός σύμβουλος στην Κόρινθο)

-Ξυλόκαστρο:
Νίκος Κουρτζής, δήμαρχος Ευρωστίνης, ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ανακοίνωσε ήδη υποψηφιότητα

-Βέλο:
Θόδωρος Λαμπρόπουλος , πρόεδρος ΤΕΔΚ, δήμαρχος Βέλου, που είναι στενός πολιτικός φίλος του Π. Μεγλίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου