Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τα ονόματα του ΠΑΣΟΚ για τους Δήμους της Βοιωτίας


15/6/2010


Την Κυριακή στις 12 το βράδυ ολοκληρώθηκαν στο ΠΑΣΟΚ οι διαδικασίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις περιφέρειες και τους δήμους. Τα πρώτα ονόματα έγιναν γνωστά ενώ σήμερα το βράδυ συνεδρίασε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας. Οκτώ οι υποψήφιοι για τη Λιβαδειά, εννιά για τη Θήβα.

ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τον δήμο της Λιβαδειάς κατέθηκαν οκτώ υποψηφιότητες. Εκτός από τον Νίκο Παπαγγελή που είχε κάνει γνωστό με δηλώσεις του ότι κατέθεσε αίτηση κατέθεσαν επίσης ο Δημήτρης Τσιφής, ο Γιάννης Παλαμίδας, ο Μίμης Νταλιάνης, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο Γιώργος Λαζάρου και ο Γιώργος Ζιώγας ενώ προτάθηκε από άλλο πρόσωπο η Γιώτα Πούλου.

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΣ

Για τον δήμο της Θήβας κατέθεσαν υποψηφιότητα Ο Σταμάτης Χαλβατζής, ο Νίκος Τρικαλίτης, ο Γιώργος Ψυχογιός, ο Χρήστος Χρήστου, η Θεοδώρα Κόλια, ο Γιώργος Κατσέλης, ο Γιώργος Κρουσταλάκης ενώ προτάθηκαν από άλλα πρόσωπα ο Νίκος Σβίγγος και ο Μίμης Αγγέλου.

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Στον Ορχομενό κατέθεσε υποψηφιότητα ο Κώστας Ξηρογιάννης

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι έχει καταθέσει ο Δημήτρης Καλμπένης

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Στο δήμο Αλιάρτου κατέθεσαν αίτηση διεκδικώντας την θέση του υποψήφιου δημάρχου ο Αλέκος Βίτσης, ο Νίκος Αποστόλου, ο Χρήστος Κουρούνης, ο Γιάννης Κατσαρός και ο Γιώργος Καρανάσος.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΡΑΣ

Κατέθεσαν αίτηση ο Γιάννης Μίχος, ο Αργύρης Σφουντούρης, ο Γιώργος Σαμουήλ, ο Χρήστος Φιλίππου και ο Γιάννης Πάστρας ενώ προτάθηκαν από άλλα πρόσωπα ο Γιάννης Σωτηρίου, ο Νίκος Παπαναγιώτου, ο ΝΙΚΟΣ Δημάκας, ο Γιώργος Σιδέρης, ο Θεόδωρος Κοτσοβός και η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη.

Τα ονόματα είναι με κάθε επιφύλαξη δεδομένου ότι είναι σύμφωνα με πληροφορίες του «Δ» αφού μέχρι στιγμής επίσημα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση κάτι που αναμένεται τις αμέσως επόμενες ώρες.

Γεγονός είναι ότι σε αρκετές περιοχές ήδη διαφαίνονται διάφορα προβλήματα που θα αναλύσουμε το επόμενο διάστημα ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τις προθέσεις στελεχών σε ορισμένους δήμους όπως για παράδειγμα στο δήμο Τανάγρας που μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστες οι προθέσεις του Γιώργου Θεοδωρόπουλου και του Βαγγέλη Γεωργίου καθώς και στον δήμο Αλιάρτου του Κώστα Παπαδάκη.

Παράλληλα ερωτήματα προκύπτουν και για το Νίκο Σβίγγο που δεν κατέθεσε αίτηση αλλά προτάθηκε από άλλα άτομα δίνοντας έτσι λαβή να σχολιάσουν ότι δεν είναι σωστό ο νυν δήμαρχος που εδώ και καιρό δήλωνε ότι θα είναι εν νέου υποψήφιος να τηρεί αυτή τη στάση. Όπως έλεγαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ είται ο κ. Σβίγγος δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος είτε απαξιώνει τις διαδικασίες του κόμματος.

Περιφέρεια

Για την θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας ήδη ο νομάρχης Βοιωτίας Κλέαρχος Περγαντάς έχει κάνει γνωστό ότι έχει καταθέσει την σχετική αίτηση.

Για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέχρι στιγμής εκείνοι που φέρονται να έχουν καταθέσει αιτήσεις είναι οι: Γιάννης Τσιγραρίδας, Φανή Παπαθωμά, Λουκάς Καράντζαλης, Γιώργο Μουλκιώτης, Κώστας Μπακομήτρος, Γιώργος Ζιώγας, Νίκος Παπαναγιότου και Νίκος Τσούρας.


Πηγη diavima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου